Lounasravintola Paussi

MAANANTAI 21.5.
CHILILLÄ MAUSTETTUA UUNIBOLOGNESEA / L
KASVIKSILLA TAYTETTYÄ KALAA JA RAKUUNA-KERMAVIILIKASTIKETTA / VL
CARIBIAN KASVISPIHVEJÄ JA MANGO-JOGURTTIKASTIKETTA / L,G
GAZPACHO KEITTO / Vegaaninen, G KRUTONKEJA
Jälkiruokana: Hedelmäsalaattia ja kookoskermavaahtoa / Vegaaninen, G

TIISTAI 22.5.
PERINTEISET LIHAPULLAT, PAISTINKASTIKETTA JA MOMMON MUUSIA / L,G
BROILERIVARTAITA JA KUKKAKAALI-KOOKOSRIISIÄ / L,G
KASVISMUNAKASTA JA RUCOLAPESTOA / L,G
TOMAATTI-LINSSIKEITTOA / Vegaaninen, G

KESKIVIIKKO 23.5.
TILLILIHAA TALONTAPAAN VASIKASTA JA PALTERNAKKA-PERUNASOSETTA / L,G
TONNIKALAPIHVEJÄ JA KAPRISDRESSINGIÄ / L,G
PARSAKAALI-KUKKAKAALIGRATIINIA / Vegaaninen, G
NAKKIKEITTOA / L,G

TORSTAI 24.5.
JERK MAUSTETTUA KANANPOJAN PAISTIA KASVIS-GUMBOPEDILLÄ JA PICO DE GALLOA / L,G
SILAKKAPIHVEJÄ, VARHAISPERUNOITA JA TILLI-TARTARKASTIKETTA / VL
HÄRKIS-MUNAKOISOLASAGNEA / Vegaaninen, G
HERNESOSEKEITTOA JA CREME FRAICHEA / L,G
Jälkiruokana: Pannukakkua ja omenahilloketta / L

PERJANTAI 25.5.
PIZZABUFFA
SAVULOHI-PARSA / L
METVURSTI-KANA / L
SEMI TULINEN LIHAPULLA / L
PORTOBELLO-TOMAATTI / Vegaaninen
LIPSTIKALLA MAUSTETTUA LIHAKEITTOA / L,G