Lounaslista viikolle 03
Maanantai:
Soija-kasvispataa ja rosmariinipaahdettua perunaa L
Kampelaa piparjuurivoissa, perunamuusia ja kermaviilikastiketta L/G
Uunissa haudutettuja siirappisia lihakaalikääryleitä L/G (FIN)
Jälkiruoka: Puolukka-kinuskirahkaa L/G
Tiistai:
Punajuurikiusausta kaurakermalla ja itse tehtyjä inkiväärietikkakurkkuja V/G
Kukonpoikaa teriyakikastikkeessa ja jasmiiniriisiä L/G (EU)
Lasagnea Al Forno ja raastettua parmesaania L (EU)
Jälkiruoka: Hedelmäfruitie M/G
Keskiviikko:
Cannelloneja eri täytteillä L, Aiolia M/G
Limellä maustettua savulohikastiketta ja pastaa tagliatelle L
Lempeän tulista chili-häränlihahöystöä ja ananasriisiä L/G (FIN)
Jälkiruoka: Pullakahvit L
Torstai:
Siskonmakkarakeittoa M/G, Soijanakki-kasviskeittoa V/G
Mozzarellajuustolla kuorrutettua seifileetä ja yrttiperunamuusia L
Kermaista pyttipannua ala Bellman L, Suolakurkkua ja punajuurta V/G (FIN)
Jälkiruoka: Perinteistä Maltan riisiä – Vaniljalla maustettua appelsiiniriisiä L
Perjantai:
Sienirisottoa L/G
Sahramilla maustettua välimerellistä kala-äyriäisvuokaa ja sitruunamajoneesia L/G
Braatvursteja, hapankaalia ja perunamuusia L
Jälkiruoka: Banaani-suklaavaahtoa
Lunch menu for week 03
Monday:
Soy-vegetable stew and rosemary-roasted potatoes LF
Flounder in horseradish-butter, mashed potatoes and sour cream sauce LF/GF
Oven-braised meat filled cabbage rolls with syrup LF/GF (FIN)
Dessert: Lingonberry-caramel quark LF/GF
Tuesday:
Beetroot casserole with oat cream and homemade ginger-pickled cucumber V/GF
Chicken in teriyaki sauce and jasmine rice LF/GF (EU)
Lasagna Al Forno and grated parmesan LF (EU)
Dessert: Fruity fruitie DF/GF
Wednesday:
Cannelloni with different fillings LF, Aioli DF/GF
Lime-seasoned smoked salmon sauce and pasta tagliatelle LF
Mildly spicy chili-beef stew and pineapple-rice LF/GF (FIN)
Dessert: Sweet buns and coffee LF
Thursday:
Smooth pork sausage soup DF/GF, Soy sausage & vegetable soup V/GF
Mozzarella-crusted saithe and herb seasoned potatoes LF
Creamy hash ala Bellman LF, Pickles and beetroot V/GF (FIN)
Dessert: Traditional Maltese rice – Vanilla seasoned orange-rice LF
Friday:
Mushroom risotto LF/GF
Saffron-seasoned Mediterranean fish-shellfish bake and lemon-mayonnaise LF/GF
Bratwursts, sauerkraut and mashed potatoes LF
Dessert: Banana-chocolate foam
Dear customer:
Our kitchen staff will provide more product information and information about allergens.
We handle dairy, gluten and nuts in the same food preparation facilities.