RAVINTOLA LEPUUTTAJA
Lounaslista viikolle 15
MAANANTAI
Keltajuuri-mascarponerisottoa ja talon punajuurisipsejä VL/G (Deli)
Lepuuttajan lohimurekepihvejä, Ranch-kastiketta ja perunamuusia L/G
Täytettyjä paprikoita mehevällä jauheliha-riisitäytteellä ja yrttiöljyä L/G (FIN)
Hedelmäsalaattia V/G ja minttu-vaniljavaahtoa L/G
TIISTAI
Inkivääri-bataattikeittoa V/G (Deli)
Japanilaista pannukakkua Okonomiyaki varhaiskaalista M/G (Deli)
Georgialaiseen tapaan maustettua kanapataa Chakhokhbili L/G,
ja talon yrttileipää L (EU)
Mamman lihapullaspagettia, basilikaa ja raastettua parmesaania L
Raikasta sitruunarahkaa L/G
KESKIVIIKKO
Myskikurpitsa-briekeittoa ja paahdettuja auringonkukansiemeniä L/G (Deli)
Talon juurespihvejä ja tzatzikia L/G (Deli)
Paistettua merianturaa ja mätismetanakastiketta L
Yrttikuorrutettua broilerin sisäfileetä ja paistettua herkkutattiriisiä L/G (EU)
Päivän pullakahvit L (gluteeniton vaihtoehto pyydettäessä)
TORSTAI
Tom Yam-keittoa broilerista M/G (Deli) (EU)
Kermaista tofustroganoffia ja paahdettuja perunoita V/G (Deli)
Tonnikala sashimia, wasabiranskankermaa ja basmatiriisiä L/G
Oskarinleikkeitä porsaan fileestä, choron-kastiketta, parsaa
ja katkarapuja L (EU)
Mehevää kesäkurpitsakakkua sitruunaisella kuorrutteella L
PERJANTAI
Vebabia – vegaanista kebabia tomaattikastikkeessa,
valkosipuligurttia ja basmatiriisiä V/G (Deli)
Kanakebabia M/G
Naudanlihakebabia tomaattikastikkeessa M/G
Marinoituja valkosipulioliiveja, tomaatti-sipulisalaattia V/G
Valkosipulijogurttia & paprikamajoneesia L/G ja Tabascoa V/G
Pitaleipiä V, Basmatiriisiä V/G
BUFFETLOUNAS 13,50 €
Hinta sisältää lämpimiä ruokia, salaattipöydän, ruokajuomat, jälkiruoan, kahvia ja teetä.
BISTROSTA: WOKKI valintasi mukaan hintaan 13,50 €
Kerää haluamasi raaka-aineet ja wokkaamme kokonaisuuden valitsemillasi mausteilla ja lisukkeilla, juuri sinun makuusi!
BISTRO on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11:00–13:00
RAVINTOLA AVOINNA ARKISIN KLO 10:30 – 13:30
TERVETULOA!
Lunch menu for week 15
MONDAY
Yellow beetroot mascarpone risotto and house beetroot chips LL/GF (Deli)
House salmon patties, Ranch sauce and mashed potatoes LF/GF
Stuffed peppers with minced meat and rice filling and herb oil LF/GF (FIN)
Fruit salad V/G and mint-vanilla mousse LF/GF
TUESDAY
Ginger and sweet potato soup V/GF (Deli)
Japanese pancake Okonomiyaki from early cabbage DF/GF (Deli)
Georgian-style seasoned chicken stew Chakhokhbili LF/GF,
and house herb bread LF (EU)
Mama’s meatball spaghetti, basil and grated parmesan L
Fresh lemon curd LF/GF
WEDNESDAY
Butternut squash brie soup and roasted sunflower seeds LF/GF (Deli)
House root vegetable patties and tzatziki LF/GF (Deli)
Fried sole and roe sour cream sauce LF
Herb-crusted chicken tenderloin and fried porcini rice LF/GF (EU)
Coffee and bun of the day LF (gluten-free option on request)
THURSDAY
Tom Yam soup from chicken DF/GF (Deli) (EU)
Creamy Tofu stroganoff and roasted potatoes V/GF (Deli)
Tuna sashimi, wasabi-crème fraîche and basmati rice LF/GF
Oscar cutlets from pork fillet, choron sauce, asparagus
and shrimps LF (EU)
Zucchini cake with lemon frosting LF
FRIDAY
Vebab – Vegan kebab in tomato sauce with garlic gurt
and basmati rice V/GF (Deli)
Chicken kebab DF/GF
Beef kebab in tomato sauce DF/GF
Marinated garlic olives, tomato-onion salad V/GF
Garlic yoghurt & paprika mayonnaise LF/GF and Tabasco V/GF
pita bread V, basmati rice V/GF
BUFFET LUNCH 13,50 €
Price includes warm dishes, salad table, drinks, dessert, coffee and tea.
FROM THE BISTRO: WOK of your choice 13,50 €
Gather the desired ingredients and we will stir-fry the dish with your choice of sauce and seasoning!
BISTRO is open tuesdays and wednesdays between 11:00–13:00 o’clock
RESTAURANT IS OPEN MONDAY-FRIDAY 10:30 – 13:30 o’clock
WELCOME!