RAVINTOLA LEPUUTTAJA
Lounaslista viikolle 49
MAANANTAI
Mozzarella-kasvislasagnea basilikalla L (Deli)
Kookoskuorrutettuja broilerin leikkeitä, ananassalsaa ja pilahviriisiä L/G
Paistettuja bratwursteja, haudutettua hapankaalta ja paahdettuja perunoita L/G (EU)
Jälkiruoka: Raikasta porkkana-inkiväärismoothieta L/G
TIISTAI
Tom Yam -keittoa tofusta V/G (Deli)
Mausteista härkis-kaalipaistosta ja puolukkasurvosta V/G (Deli)
Paahdettua meriahventa Välimeren tapaan L
Lihamureketta timjamikastikkeessa ja perunamuusia L/G (EU)
Jälkiruoka: Mango Mochit V/G
KESKIVIIKKO
Kermaista maa-artisokkakeittoa L/G yrtti-leipäkrutonkeja L
Bataattipyörykät harissa-tomaattikastikkeessa
ja helmicouscousia VE (Deli)
Lepuuttajan pyttipannua, paistettuja kananmunia ja coctailkurkkua L/G
Kana dumplingseja ja korealaista soijakastiketta L
Jälkiruoka: Karpalokinuskirahkaa L/G
TORSTAI
Sipulikeittoa ranskalaisittain L/G, talon krutonkeja L (Deli)
Pastaa all’ Arrabbiatta ja vegaanista parmesaania V (Deli)
Savulohi-viherpippuripastaa creme fraichella ja ruohosipulilla L
Paistettua ankkaa, kirsikkakastiketta ja perunakroketteja L/G
Päivän jälkiruoka
PERJANTAI – ITSENÄISYYSPÄIVÄN ETKOT
Juuressärää, paahdettua leipäjuustoa ja
mustaherukkahyytelöä L/G (Deli)
Paistettua kuhaa ja kermaviilikastiketta L/G (EU)
Karjalanpaistia, perunamuusia ja puolukkaa L/G
Jälkiruoka: Mustikkakukkoa ja vaniljakastiketta L
(Gluteeniton vaihtoehto pyydettäessä)
LOUNAS 13,50 €
Hinta sisältää lämpimiä ruokia, salaattipöydän, ruokajuomat, jälkiruoan, kahvia ja teetä.
AVOINNA ARKISIN KLO 10:30 – 13:30
TERVETULOA
BISTROSTA WOKKI valintanne mukaan!
Kerää haluamasi raaka-aineet ja wokkaamme kokonaisuuden paikan päällä valitsemillasi mausteilla ja lisäkkeillä, juuri sinun makuusi!
AVOINNA TI-KE KLO 11:00 – 13:00
TERVETULOA
Lunch menu week 49
MONDAY
Mozzarella and vegetable lasagna with basil LF (Deli)
Coconut-covered chicken cutlets, pineapple salsa and pilaf rice LF/GF
Fried bratwursts, stewed sauerkraut and roasted potatoes LF/GF (EU)
Dessert: Fresh carrot and ginger smoothie LF/GF
TUESDAY
Tofu Tom Yam -Soup V/GF (Deli)
Spicy beef and cabbage stew and lingonberry purée V/GF (Deli)
Roasted sea bass Mediterranean style LF
Meatloaf in thyme sauce and mashed potatoes LF/GF (EU)
Dessert: Mango Mochit V/GF
WEDNESDAY
Creamy Jerusalem artichoke soup LF/GF herb bread croutons LF
Sweet potato croquettes in harissa and tomato sauce
and pearl cous cous V (Deli)
Lepuuttaja’s fried hash, fried eggs and pickles LF/GF
Chicken dumplings and Korean soy sauce LF
Dessert: Cranberry caramel quark LF/GF
THURSDAY
Onion soup French style DF/GF, house croutons LF (Deli)
Pasta all’ Arrabbiatta and vegan parmesan V (Deli)
Smoked salmon and green pepper pasta with crème fraiche and chives LF
Fried duck, cherry sauce and potato croquettes LF/GF
Dessert of the day
FRIDAY – INDEPENDENCE DAY LUNCH
Root roach, roasted squeaky cheese and
blackcurrant jelly LF/GF (Deli)
Fried pike-perch with sour cream sauce LF/GF (EU)
Karelian roast, mashed potatoes and lingonberries LF/GF
Dessert: Blueberry rye pie and custard LF
(Gluten-free option on request)
BUFFET LUNCH 13,50 €
Price includes warm dishes, salad table, drinks, dessert, coffee and tea.
RESTAURANT IS OPEN MONDAY-FRIDAY 10:30 – 13:30 o’clock
WELCOME!



