Lounasta viikolle 19

MAANANTAI 10.5.
Kermaista pyttipannua ja paistettua kananmunaa L/G (EU)
Chili sin carnea, riisiä ja maissilastuja L/G
Jälkiruoka: Marjarahkaa L/G

TIISTAI 11.5.
Kanacurrya thaimaalaisittain ja basmatiriisiriisiä M/G (EU)
Papu-kasvispihvejä, chimichurrikastiketta ja riisiä V/G
Sienikeittoa L/G

KESKIVIIKKO 12.5.
Jauhelihapihvejä sipulikastikkeella L/G (FIN)
Kasvismoussakaa ja pestoa L/G
Jälkiruoka: Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

TORSTAI 13.5.

Helatorstai

PERJANTAI 14.5.
Jambalayaa chilimajoneesilla L/G (FIN)
Paistettua kampelaa ja tartarkastiketta L
Kasvisborssia M, Smetanaa L/G

Hyvä asiakkaamme:
Lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnaltamme.
Ruokamme valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään maito-, vehnä- sekä pähkinätuotteita.