RAVINTOLA LEPUUTTAJA
Lounaslista viikolle 42
MAANANTAI
Satokauden pastaa Caponata ja parmesaania L (Deli)
Kirjoahventa Sandefjordin kastikkeessa L/G
Lepuuttajan pyttipannua, paistettuja kanamunia, punajuurta ja suolakurkkua L/G
Jälkiruoka: Viikon vitamiiniboosti – Mustikka-inkiväärismoothieta L/G
TIISTAI
Syksyistä palsternakka-omenakeittoa L/G (Deli)
Melazane alla Parmigiana – parmesaani-munakoisovuokaa L/G (Deli)
Paneroitua Alaskan seititä, koskenlaskiakastiketta ja perunavuokaa L/G
Inkiväärikanaa, fermentoitua chilimajoneesia ja seesamriisiä L/G (EU)
Jälkiruoka: Tuulihattuja ja suklaakastiketta (gluteeniton ja laktoositon pyydettäessä)
KESKIVIIKKO
Sipulikeittoa V/G, leipäkrutonkeja ja emmentaljuustoa L (Deli)
Vihreää tofucurrya ja riisiä L/G (Deli)
Limellä maustettua kookos-scampipastaa L
Perinteisiä kaalikääryleitä, puolukkaa ja keitinperunoita L/G (EU)
Jälkiruoka: Hedelmäsalaattia ja kreikkalaista jogurttia ja hunajaa L/G
TORSTAI
Maa-artisokkakeittoa ja lehtikaalisipsejä L/G (Deli)
Palak Paneer – halloumijuustosta L/G (Deli)
Turskaa Välimeren tapaan Provencen yrteillä L/G
Wallenbergpihvejä broilerista, perunamuusia
ja puolukkahilloketta L/G (EU)
Jälkiruoka: Kakkulajitelma L
(Gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto pyydettäessä)
PERJANTAI
Samettista kukkakaalikeittoa L/G (Deli)
Saaristolais-kasvispiirakkaa fetalla ja paahdetulla paprikalla L,
Caesar-salaattia naturel L (Deli)
Lohella täytteisiä hietakampelarullia, metsäsienikastiketta ja uuniperunoita L/G
Vasikanleikkeitä ja choron-kastiketta L
Päivän jälkiruoka
LOUNAS 13,50 €
Hinta sisältää lämpimiä ruokia, salaattipöydän, ruokajuomat, jälkiruoan, kahvia ja teetä.
AVOINNA ARKISIN KLO 10:30 – 13:30
TERVETULOA
BISTROSTA WOKKI valintanne mukaan!
Kerää haluamasi raaka-aineet ja wokkaamme kokonaisuuden paikan päällä valitsemillasi mausteilla ja lisäkkeillä, juuri sinun makuusi!
AVOINNA TI-KE KLO 11:00 – 13:00
TERVETULOA
Lunch menu week 42
MONDAY
Seasonal pasta with caponata and Parmesan cheese (LF) (Deli)
Rainbow trout in Sandefjord sauce (LF/GF)
Lepuuttaja’s hash with fried eggs, beetroot and pickled cucumber (LF/GF)
Dessert: Week’s vitamin boost – Blueberry-ginger smoothie (LF/GF)
TUESDAY
Autumn parsnip and apple soup (LF/GF) (Deli)
Melanzane alla Parmigiana – Eggplant and Parmesan bake (LF/GF) (Deli)
Breaded Alaskan pollock, Koskenlaskija cheese sauce and potato casserole (LF/GF)
Ginger chicken with fermented chili mayo and sesame rice (LF/GF) (EU)
Dessert: Cream puffs with chocolate sauce (GF and LF option available on request)
WEDNESDAY
Onion soup (Vegetarian/GF), with bread croutons and Emmental cheese (LF) (Deli)
Green tofu curry with rice (LF/GF) (Deli)
Lime-flavored coconut shrimp pasta (LF)
Traditional cabbage rolls with lingonberries and boiled potatoes (LF/GF) (EU)
Dessert: Fruit salad with Greek yogurt and honey (LF/GF)
THURSDAY
Jerusalem artichoke soup with kale chips (LF/GF) (Deli)
Palak Paneer made with halloumi cheese (LF/GF) (Deli)
Mediterranean-style cod with Provençal herbs (LF/GF)
Chicken Wallenberg patties with mashed potatoes
and lingonberry jam (LF/GF) (EU )
Dessert: Cake selection (GF and LF option available on request)
FRIDAY
Velvety cauliflower soup (LF/GF) (Deli)
Archipelago-style vegetable pie with
feta and roasted bell pepper (LF)
Caesar salad natural (LF) (Deli)
Sole rolls filled with salmon, served with wild mushroom sauce
and baked potatoes (LF/GF)
Veal cutlets with Choron sauce (LF)
Dessert of the day
BUFFET LUNCH 13,50 €
Price includes warm dishes, salad table, drinks, dessert, coffee and tea.
RESTAURANT IS OPEN MONDAY-FRIDAY 10:30 – 13:30 o’clock
WELCOME!