RAVINTOLA LEPUUTTAJA
Lounaslista viikolle 21
MAANANTAI
Japanilaisia dumplingseja Gyoza kasvistäytteellä ja tahinidippiä L (Deli)
Paneroitua kampelaa, sitruunaista rapukastiketta ja tilliperunoita L/G
Nduja-broileria (EU) tomaattisessa salamiliemessä ja basmatiriisiä L/G
Puolukka-kinuskirahkaa L/G
TIISTAI
Linssi-inkiväärikeittoa V/G, talon krutonkeja V (Deli)
Punajuuripestossa pyöritettyä linguinepastaa ja
paahdettuja auringonkukansiemeniä L (Deli)
Ranskalaista ratatouillea puna-ahvenesta ja aiolia L/G
Perinteisiä kaalikääryleitä, puolukkaa ja perunamuusia L/G
Aprikoosikiisseliä ja kermavaahtoa L/G
KESKIVIIKKO
Pehmeää maissikeittoa ja talon punajuurisipsejä V/G (Deli)
Falafelpyöryköitä ja nokkoshummusta V/G ja tomaatticouscousia V (Deli)
Uuniperunoita sitruunaisella tonnikalatäytteellä L/G
Lihapullia yrttisessä tomaattikastikkeessa, farfallepastaa ja parmesaania L
Kirsikka-jogurttijäätelöä G (laktoositon pyydettäessä)
TORSTAI
Parsakeittoa L/G ja mascarponevaahtoa G (Deli)
Marry me -halloumia ja paistettua riisiä V/G (Deli)
Lohimureketta kananmuna-kapriskastiketta L/G
Portugalilaista lihapataa Cataplana karitsasta (EU)
ja paahdettuja perunoita L/G
Raparperipaistosta ja vaniljakastiketta L
(gluteeniton pyydettäessä)
PERJANTAI
Herkkutattirisottoa ja parmesaania L/G (Deli)
Intialaista voikanaa Butter chicken (EU)
Raita-kastiketta ja basmatiriisiä L/G, Naan-leipää L
Paistettua kuhaa beurre blanc kastikkeella ja varhaisperunoita L/G
BUFFETLOUNAS 13,50 €
Hinta sisältää lämpimiä ruokia, salaattipöydän, ruokajuomat, jälkiruoan, kahvia ja teetä.
BISTROSTA: WOKKI valintasi mukaan hintaan 13,50 €
Kerää haluamasi raaka-aineet ja wokkaamme kokonaisuuden valitsemillasi mausteilla ja lisukkeilla, juuri sinun makuusi!
BISTRO on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11:00–13:00
RAVINTOLA AVOINNA ARKISIN KLO 10:30 – 13:30
TERVETULOA!
Lunch menu for week 21
MONDAY
Japanese dumplings with Gyoza vegetable filling and tahini dip L (Deli)
Breaded flounder, lemony crab sauce and dill potatoes L/G
Nduja chicken (EU) in tomato salami broth and basmati rice L/G
Lingonberry-caramel quark L/G
TUESDAY
Lentil and ginger soup V/G, house croutons V (Deli)
Linguine pasta rolled in beetroot pesto and
roasted sunflower seeds L (Deli)
French ratatouille from red perch and aioli L/G
Traditional cabbage rolls, lingonberries and mashed potatoes L/G
Apricot kissel and whipped cream L/G
WEDNESDAY
Soft corn soup and house beetroot chips V/G (Deli)
Falafel balls and nettle hummus V/G and tomato couscous V (Deli)
Baked potatoes with lemony tuna filling L/G
Meatballs in herbed tomato sauce, farfalle pasta and parmesan L
Cherry-yoghurt ice cream G (lactose-free on request)
THURSDAY
Asparagus soup L/G and mascarpone mousse G (Deli)
Marry me halloumi and fried rice V/G (Deli)
Salmon puree with egg-caper sauce L/G
Portuguese meat stew from Cataplana lamb (EU)
and roasted potatoes L/G
Rhubarb roast and vanilla sauce L
(gluten-free on request)
FRIDAY
Porcini mushroom risotto and parmesan L/G (Deli)
Indian Butter Chicken Butter Chicken (EU)
Raita sauce and basmati rice L/G, Naan bread L
Fried pike-perch with beurre blanc sauce and early potatoes L/G
BUFFET LUNCH 13,50 €
Price includes warm dishes, salad table, drinks, dessert, coffee and tea.
FROM THE BISTRO: WOK of your choice 13,50 €
Gather the desired ingredients and we will stir-fry the dish with your choice of sauce and seasoning!
BISTRO is open tuesdays and wednesdays between 11:00–13:00 o’clock
RESTAURANT IS OPEN MONDAY-FRIDAY 10:30 – 13:30 o’clock
WELCOME!